Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-05-04@10:17:20 GMT

کرونا و فوتبال؛ مصر کپی برابر اصل ایران! (گزارش)

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۱۳۴۵۲

کرونا و فوتبال؛ مصر کپی برابر اصل ایران! (گزارش)

مشابه جنجالی که در لیگ ایران برای آغاز مسابقات وجود دارد، در لیگ مصر نیز شکل گرفته و سردمدار مخالفان برگزاری لیگ، صحبت های تندی را برعلیه مسئولان فوتبال انجام داده است.

به گزارش "ورزش سه"، فوتبال مصر نیز با کشمکش های هواداری و همچنین مدیران و مالکان تیم های پرطرفدار روزهای خود را سپری می‌کند. الاهلی صدرنشین لیگ این کشور که 16 امتیاز از تیم دوم بیشتر دارد، موافق از سرگیری لیگ است اما چند تیم دیگر نظیر الزمالک، نظری مخالف با این جریان دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

اشرف صبحی وزیر ورزش مصر باوجود این اعتراض ها می‌گوید که لیگ برتر باید پیگیری شود. او اعلام کرده که با نظر مسئولان بهداشتی، تیم ها می‌توانند از 20 ژوئن (31 خرداد) تمرینات را آغاز کنند و یک ماه و 7 روز بعد نیز یعنی در تاریخ 25 جولای (4 مرداد) بازی ها از سر گرفته خواهند شد. وزیر ورزش در این گفتگوی تلویزیونی خود عنوان کرده که تصمیم برای بازگشت لیگ از سوی هیئت وزیران گرفته شده و تصمیم عوض نخواهد شد و فدراسیون فوتبال باید آن را انجام دهد و طبیعی است که ما تمام موارد برای رعایت پروتکل ها را فراهم خواهیم کرد.

 

فاصله یک ماهه به اعتقاد بسیاری از باشگاه ها زمان مناسبی برای آماده سازی تیم هاست اما رئیس باشگاه الزمالک با آن مخالفت کرده است. مرتضی منصور رئیس پرحاشیه باشگاه الزمالک با حمله به اعتقاد وزیر گفته است: هرچیزی که درباره آغاز لیگ مصر وجود دارد باید توسط باشگاه ها در یک جلسه علنی تصمیم گیری شود. تعلیق مسابقات نیز توسط باشگاه ها تصمیم گیری شد و تصمیم سران حکومت در استارت بازی ها یک دخالت واضح است.

 

نکته جالب در این ماجرا شباهت به لیگ ایران است. جایی که رئیس باشگاه الزمالک ادعا می‌کند که وزیر ورزش قصد دارد قهرمانی را به تیم الاهلی بدهد: اگر وزیر می‌خواهد جام را به الاهلی بدهد، چه بهتر که او خودش مسئولیت آن را برعهده گیرد و این کار را انجام دهد و علنی بگوید. لیگ مصر آغاز به کار نخواهد کرد چون 14 باشگاه مخالف آن هستند و تنها 2 باشگاه موافق. این یک چیز غیرمنطقی و نامفهوم است؛ وزیر تصمیمش را گرفت اما هیچ جلسه ای را با باشگاه ها برگزار نکرد و نظر هیچ یک از ما را نخواست در حالی که باید رای گیری می‌کرد.

 

او در ادامه این صحبت های عجیب و تند اظهار داشت که وزیر ورزش مصر باید با او و محمود خطیب رئیس باشگاه الاهلی جلسه می‌گذاشت و در این صورت آن ها می‌توانستند چالش ها را حل و فصل کنند.

 

مرتضی منصور همچنین خطاب به هواداران تیم الاهلی گفته که آیا خوشحال می‌شوید که قهرمانی شما با مرگ یکی از بازیکنانتان همراه باشد؟ وی عنوان کرد: اگر الاهلی قهرمان شود برای ما تفاوتی نخواهد داشت، من مانع قهرمانی الاهلی نیستم اما به شرطی که هیچ بازیکنی در لیگ مصر به کرونا مبتلا نشود و یک نفر این را برای من ضمانت کند. ما روی تصمیم خود پافشاری می‌کنیم و اجازه ازسرگیری لیگ را نخواهیم داد.

 

شباهت لیگ ایران و مصر در حالی اتفاق افتاده که باشگاه الاهلی با 49 امتیاز صدرنشین است و الزمالک با 31 امتیاز در رتبه چهارم قرار دارد و چندان به قهرمانی امیدوار نیست.

 

مصر

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: مصر باشگاه ها وزیر ورزش لیگ مصر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۱۳۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده کارگران: وزیر کار به دنبال کنار گذاشتن تشکل‌های کارگری است

اکبر شوکت در انتقاد از واگذاریِ تعیین دستمزد کارگران به مجلس اظهار داشت: صحبت‌های مسئولانِ وزارت کار نشان می‌دهد که آن‌ها اعتقادی به سه‌جانبه‌گرایی و اصلا اعتقادی به شرکای اجتماعی ندارند. آن‌ها می‌خواهند برخلافِ روالی که در بسیاری از کشور‌ها جاری است تشکیلاتِ کارگری را کنار بزنند.

به گزارش ایلنا، از قرار معلوم تصمیم وزارت کاری‌ها برای واگذاریِ تعیین دستمزد کارگران به مجلس جدی است. این موضوع طی دو ماه اخیر بار‌ها از زبانِ وزیر کار و معاونِ روابط کارش مطرح شده است. وزیر کار می‌گوید لایحه‌ای که در این خصوص نوشته شده مراحلِ پایانی تدوینش را می‌گذراند و رعیتی فرد نیز در تازه‌ترین اظهاراتش گفته: «برخی نمایندگان در سنوات گذشته مدام ایراد می‌گرفتند که چرا این تصمیم یا آن تصمیم درباره مزد گرفته شده است که ما در پاسخ راه حل را در سپردن این تصمیم به خود نمایندگان دیدیم، زیرا آنان بهتر از ما تصمیم خواهند گرفت!»

اکبر شوکت (نماینده کارگران) در اعتراض به تلاش برای واگذاری تعیین دستمزد به مجلس گفت: صحبت‌های این مسئولان نشان می‌دهد که آن‌ها اعتقادی به سه‌جانبه‌گرایی و اصلا اعتقادی به شرکای اجتماعی ندارند. آن‌ها می‌خواهند برخلافِ روالی که در بسیاری از کشور‌ها جاری است، تشکیلاتِ کارگری را کنار بزنند.

وی بیان کرد: در بسیاری از کشور‌های جهان، تشکل‌های کارگری آنقدر قدرت دارند که بتوانند مطالباتِ کارگران را مطرح و برای آن سازماندهی کنند. در اینجا می‌خواهند همان حقِ تعیینِ یک بار در سالِ دستمزد را هم از کارگران و نمایندگانِ آن‌ها بگیرند.

شوکت گفت: قانون کار برای حمایت از کارگران است تا آن‌ها بتوانند در مذاکره با کارفرمایانی که از قدرتِ بیشتری برخوردارند، حقوق خود را بگیرند. سه جانبه‌گرایی در قانون کار آمده و سازکاری برای تعیین دستمزد و تصمیم‌گیری برای سایر مسائل کارگران است. اگرچه سه جانبه گرایی آنطور که باید اجرا نمی‌شود و نظرِ نمایندگانِ کارگری از قدرتِ لازم برای تصمیم‌گیری برخوردار نیست، اما ظاهرا وزارت کار همین حد را هم تحمل نمی‌کند.

نماینده کارگران گفت: در قانون اصل مذاکره و پایه‌های مشارکت اجتماعی دیده شده است و این نشان از مترقی بودنی قانون ما دارد، حالا چرا باید این موادِ مترقی را با لوایح و دستورالعمل‌ها از بین برد؟ پس همه تصمیمات را به دولت واگذار کنید و مانند کره شمالی همه‌ی تشکل‌ها و گروه‌ها را کنار بگذارید!

شوکت بیان کرد: پیش از این هم وزارت کار برخوردِ خوبی با تشکلِ بزرگِ کارگران ساختمانی نکرد و کانون کارگران ساختمانی را به سمتِ انحلال برد، اگرچه به طور مستقیم دستور انحلال ندادند. اما ظاهرا اینطور که پیش می‌رود، به آنجا هم می‌رسیم.

وی تاکید کرد: این رفتار‌ها ضد مردمی و مغایر با دمکراسی است و با تمام اهداف انقلاب فاصله دارد. اهداف انقلاب افزایش مشارکت مردم بود. حتی این قبیل تصمیمات خلافِ نظرات مقام معظم رهبری است. ایشان می‌گویند اقتصاد را مردمی کنید و یکی از پایه‌های مردمی کردن این است که مذاکرات رشد پیدا کند و تشکل‌ها قدرت یابند. مذاکرات تشکل‌ها باید واقعی باشد، آن‌ها باید بتوانند امتیازات اقتصادی را با مذاکره از دولت‌ها بگیرند و در قالبِ تعاونی‌ها کار را به مردم واگذار کنند.

شوکت بیان کرد: یکی از ابزار مذاکره‌ی کارگران، شورایعالی کار بود و آقای وزیر همین را هم می‌خواهد از آن‌ها بگیرد. از آقای وزیر می‌خواهیم صحبت‌های رهبری را فراموش نکند. این اقدامات، ضد دمکراسی، ضد کار تشکیلاتی و ضد کارگری است و مغایر با قانون و سخنان رهبری است. مسیرِ و عملکردِ وزیر کار نتیجه‌ای جز نابودی تشکل‌ها ندارد.

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • قدردانی وحیدی از مسئولان برای یافتن «یسنا»ی چهارساله
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • این کشور همه فعالیت‌های تجاری با اسرائیل را تعلیق کرد
  • نماینده کارگران: وزیر کار به دنبال کنار گذاشتن تشکل‌های کارگری است
  • عیادت امیرعبداللهیان از یک دیپلمات سوری
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • گزارش‌زنده؛ پرسپولیس ۰ - سپاهان ۰
  • تصمیم‌گیری برای مردم؛ فیلم یک جلسه دولتی با حضور وزیر را ببینید
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است